Om Kokeriet

Hjemmesidewww.kokeriet.no

Kokeriet restaurant og Lemmane uterestaurant henter sitt tema fra Sandefjords gyldne tider – hvalfangsttiden. Her finner du autentiske gjenstander, bilder og dokumentasjon fra forskjellige ekspedisjoner. Noe har vi kjøpt, noe har vi fått låne av museet, og vi har fått oppleve at sandefjordinger har hentet hit flotte gjenstander fra sine hjem for at vi skal kunne vise dem frem til deg.

Samlingen er starten på det vi ønsker en dag skal bli et levende dokument over hvalfangsttidens betydning for byen og byens innbyggere. På disse sidene vil du finne noen historier fra hvalfangsttiden og om livet ombord.

Føl deg fri til å sende oss en e-post dersom det skulle være noe du lurer på. [email protected]

Med våre unike lokaler på bryggekanten tilbyr vi bedrifter ,privatpersoner og lag muligheten til å arrangere salgskonferanser, sommerfester, venners fester, kick-off, julebord, juleball, bursdager, jubileer, avdelingsfester dåp, konfirmasjon, get together party eller tur med jobben fest.

Vi hjelper dere med å sette sammen meny og tema for kvelden.

På Kokeriet har vi følgende lokaliteter

Kahytten Chambre separee:

  • Passer for 16-20 gjester.
  • Peis
  • Egen musikk
  • Egen servitør og muligheter for å pynte og lage et custom preg.

Kokeriet Restaurant inne:

  • Passer for 90-100 gjester.
  • Bar
  • Peis
  • Musikk.
  • Tilrettelagt servering og muligheter for å pynte og lage et custom preg.
  • Videokanon.
  • Mulighet for scene

Kokeriet Lemmane uteservering med oppvarming hele året.

  • Passer for 150 gjester.
  • Bar
  • Flexibel uteservering med oppvarming, elektrisk tak og elektriske vinduer.
  • Egen musikk
  • Mulighet for scene.
  • Tilrettelagt servering og muligheter for å pynte og lage et custom preg.

Havnevesenet tar over Gjestehavnen fra 1. september til 30 april.

Dere kan kontakte Sandefjord Havnevesen på telefon 33 41 64 38